013 - 5341354 info@vekemansbv.nl

En dan eindelijk komt je droom uit!

Jarenlang heb je er naar toe gewerkt. In je hoofd weet je allang precies wat je wilt. Of niet, maar dat ontstaat mogelijk tijdens het doorspreken van het ontwerp op de tekentafel.

Enfin, je wilt een eigen huis laten bouwen. Een eigen huis dat aan al jouw persoonlijke wensen voldoet.

Dat vraagt om een vakkundige aannemer die zich verdiept in het totale pakket, en zich ook inleeft in jullie wensen. Het gaat om veel geld dus je wilt wel zeker weten dat die wensen juist worden uitgevoerd.

Samenwerking betekent luisteren, geduld hebben, elkaar begrijpen,

terugkoppelen, oplossen, duidelijk en tijdig communiceren

Voor een optimale samenwerking wil je een aannemer die naar je luistert, oplossingsgericht denkt en duidelijk en prettig in de communicatie is. Één vast contactpersoon als aanspreekpunt, die geen negen-tot-vijf mentaliteit heeft. Uiteraard overleg je vooraf goed en wordt er volgens tekening en/of bestek uitgevoerd. Toch vraagt tijdens de bouw een voortschrijdend inzicht, waardoor je een gedeelte van je oorspronkelijk plan wilt wijzigen, om flexibiliteit en creativiteit. Dan wil je een meedenkende aannemer die deskundig kan adviseren en anticipeert op de wijzigingen.

t is belangrijk om als aannemer flexibel en creatief te zijn en deskundig om te gaan met wijzigingen of aanpassingen.

Bij het bouwen van een eigen huis komt veel kijken. Meer dan je in het begin had gedacht. Dan is het wel belangrijk dat je een aannemer hebt die alle deskundigheid  in zich heeft en die je kunt vertrouwen. Het dagelijks contact moet open, eerlijk en prettig zijn.

Een aannemer die je kunt vertrouwen!

Uiteraard is het ieders goed recht om zich te oriënteren in de bouwwereld en te onderzoeken of offertes marktconform zijn en je krijgt wat je wilt voor een eerlijke prijs.

Wij kunnen u helpen om offertes te vergelijken en laten u zien of de geoffreerde prijs eerlijk is.

Onze prijs is eerlijk! Als een prijsopgave te mooi is om waar te zijn, dan is het dat ook.

Stress, daar zit je echt niet op te wachten. Het bouwen van een huis is al spannend genoeg. Dankzij onze uitvoering, waar ook bouwbegeleiding inbegrepen zit, doen wij ons best u te ontzorgen.

Aannemersbedrijf Vekemans is een betrouwbare, eerlijke, duidelijke en flexibele bouwpartner die ontzorgd en uw bouwproject van A tot Z begeleidt.

 

Heb je vragen, wil je graag meer informatie of heb je behoefte aan professioneel advies? Neem dan direct vrijblijvend contact op met Vekemans BV uit Goirle. Dankzij onze jarenlange ervaring en bouwkennis kunnen wij je alles vertellen over de mogelijkheden van nieuwbouw en een professioneel en persoonlijk advies geven.

Je kan ons contactformulier invullen op de contactpagina, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kun je ook zelf rechtstreeks contact met ons opnemen, hiervoor kun je bellen naar: 013 – 5341354 of een e-mail sturen naar info@vekemansbv.nl.

DOOR ONZE JARENLANGE ERVARING EEN ZEER BETROUWBARE KEUZE

Wilt u graag weten hoeveel u gaat betalen voor onze dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons op 013 – 5341354