013 - 5341354 info@vekemansbv.nl

Bouwen zit in ons bloed!

 

Aannemersbedrijf Vekemans BV bestaat inmiddels ruim 110 jaar, en als vierde generatie kunnen we gerust stellen dat het bouwen ons in het bloed zit.

Van vader op zoon is steeds de kennis overgedragen. Kennis die je niet meer in het hedendaags onderwijs tegenkomt. Kennis waardoor inzicht aanwezig is en onzichtbare constructies doorgaans juist worden ingeschat.

Trots om ons vakmanschap en deskundigheid te kunnen leveren die elke klant verdient.

Naast de kennis en deskundigheid zult u dit vooral merken aan de betrouwbaarheid, het inzichtelijk vakmanschap en de passie. Wij onderscheiden ons door te doen wat we zeggen, en te zeggen wat we doen.

Openheid en transparantie: Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt!

Een no-nonsense en open communicatie. Wat we beloven doen we ook. Een mooie combinatie van correcte vaststelling, eerlijke prijs, deskundige vaklui, en aandacht voor nazorg. “Alles komt goed!” en dat is ook zo.

Alles komt goed! Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Tegen een eerlijke prijs!

Een tevreden klant is wat Aannemersbedrijf Vekemans BV met veel werkplezier ambieert. Onze passie is het uitvoeren van uw wensen op alle bouwkundig denkbare projecten.

En dat het bouwen in ons bloed zit blijkt vooral wanneer wij maatwerk leveren omdat u dat wilt, of uw woning hierom vraagt wegens oude, niet standaard leverbare of zelfs monumentale constructies. Met jarenlange ervaring zowel qua praktische uitvoering als kennis en inzicht, zult u merken dat ons geen verbouwing te moeilijk is.

Zelfs TNO maakt gebruik van onze kennis en kunde om testen uit te voeren.

Met onze eigen werkplaats, waar desgewenst nog steeds ambachtelijk en vakkundig gewerkt wordt. Maar ook volgens nieuwe technieken en uiteraard de nieuwste materialen. Door vakmensen die al jaren in ons bedrijf werken.

Wij leveren maatwerk dankzij het vakmanschap, ambachtskennis, en een eigen werkplaats.

 

Wij zeggen niet voor niets:

U bouwt op ons, wij bouwen voor u!

DOOR ONZE JARENLANGE ERVARING EEN ZEER BETROUWBARE KEUZE

Wilt u graag weten hoeveel u gaat betalen voor onze dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons op 013 – 5341354