013 - 5341354 info@vekemansbv.nl

Renovatie

 

Kan dat zomaar?

Er komt een moment en dan moet je eraan geloven. De kozijnen zijn rot en dienen vervangen te worden. Het toilet is verouderd en je wilt een ruimtescheppend hangreservoir. Hedendaags tegelwerk. Een lekkage aanpakken en dan meteen de 20 jaar oude kastjes van je keuken updaten. Of droom je stiekem van nieuwe apparatuur?

Als je dan toch bezig bent wil je eigenlijk ook een kookeiland. Of misschien moet er in de tuin nog het nodige worden opgeknapt? Dan meteen ook een bijpassend tuinmeubel?

En milieuvriendelijke maatregelen. Isolatie van je muren, dak, dubbel isolerend glas. Of het vervangen van de houten ondervloer door beton. Een andere trap. Behandelen van doorslaan van muren na harde regen. En hellup! Waar komt die lekkage nou ineens vandaan?

Het is onoverkomelijk! En alle onkosten komen altijd allemaal tegelijk. Zomaar alles vernieuwen is niet voor iedereen mogelijk. 

Renoveren vraagt om een goed plan en kan ook in fases gedaan worden.

Maatwerk

Veel mensen zijn gecharmeerd van de authenticiteit van een oud gebouw. Wees niet terughoudend bij aankoop en/of renovatie van zo’n gebouw omdat u denkt dat aanpassingen aan de huidige tijd in diens oude stijl onmogelijk lijkt.

Renovatie vraagt inzicht en kennis van de oorspronkelijkheid van uw pand. Hoe is destijds uw woning of bedrijf gebouwd?

Is er asbest gebruikt? Zijn er oude materialen gebruikt die niet meer verkrijgbaar zijn? Hoe is de constructie destijds opgebouwd. Is er sprake van afwijkende maatvoeringen? Wat gaat zoiets kosten?

Verstandig renoveren laat je aan vakmensen over!

Laat je niet misleiden door goedbedoelde adviezen van mensen zonder werkelijke kennis van renovatie. Renovatie vraagt meer dan andere bouwzaken, om inzicht en vakkennis. Tenslotte wil je een bestaande situatie verbeteren, en hoewel vervanging het aller makkelijkste lijkt is in de praktijk juist niet het geval.

Meer dan alle verbouwingen kent renovatie financiële tegenvallers. Want wat kom je tegen achter een weggebroken muur? Zo blijkt er geen isolatie te zitten waar je het wel verwachtte. Oude elektra betekent ineens een nieuwe groepenkast.

Wil je een goedkoop of een eerlijk en deskundig advies?

Vragen die je met een gerust hart aan Aannemersbedrijf Vekemans BV kunt stellen. Want dit inmiddels al meer dan 110 jaar bestaande bouwbedrijf heeft met de nodige ervaring al vaak optimaal resultaat geboekt bij renovaties.

DOOR ONZE JARENLANGE ERVARING EEN ZEER BETROUWBARE KEUZE

Wilt u graag weten hoeveel u gaat betalen voor onze dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons op 013 – 5341354